انواع نبشی کشی ساختمان

페이지 정보

profile_image
작성자 Sheree
댓글 0건 조회 5회 작성일 24-09-28 05:20

본문

۱. ناودانی نوردی
در این روش، شمش خام حرارت دیده از بین غلتک‌های نورد عبور کرده و ضخامت آن کاهش می‌یابد. ناودانی‌های تولید‌شده به این روش به نام فابریک معروف هستند.

شکل بال در استاندارد UPE که برای ناودانی‌های C در نظر گرفته شده، به صورت موازی است. در مقابل در استاندارد UPN که مخصوص ناودانی‌های U قيمت ميلگرد است، بال‌ها به صورت مخروطی شکل هستند. ناودانی‌های تولید شده با استاندارد UPN به نام ناودانی اروپایی نیز معروف هستند. از جمله مشخصات این نوع مقطع می‌توان به وزن بالای آن در مقایسه با محصولات تولید شده با انواع استانداردهای قيمت ميلگرد ناودانی اشاره کرد. به‌همین دلیل از ناوانی اروپایی به صورت عمده در پروژه‌های صنعتی و بزرگ و در مواردی که نیاز به مقاومت زیاد است، استفاده می‌شود.

ویژگی‌های کلیدی ورق گالوانیزه طرح ژنوا
به‌صورت کلی، ویژگی‌های این نوع ورق شباهت زیادی به ورق‌های پیشین دارد. اصلی‌ترین ویژگی‌های ورق‌های ژنوا را می‌توانیم به این شکل خلاصه کنیم:

تفاوت میلگرد با آرماتور و مفتول چیست؟
میلگرد و آرماتور، دو عنصر اساسی در صنعت ساختمانی، تفاوت‌های مهمی با یکدیگر دارند. اصلی‌ترین تفاوت میلگرد و آرماتور این است که از میلگرد عموماً به عنوان مواد اولیه در تولید آرماتور استفاده می‌شود و سپس آرماتورها، به عنوان قوطی‌های فولادی با شکل مشخص، به منظور تقویت و تثبیت سازه‌های بتنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

۲. ناودانی پرسی
با پرس ورق‌هایی به طول ۶ متر می‌توان این نوع ناودانی را تولید کرد. البته امکان ساخت آن در ابعاد دلخواه مشتری نیز وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند تولید ناودانی کلیک کنید.

لیست کارخانه‌های برتر ورق سیاه ایران
حال که با فرآیند تولید ورق‌های سیاه آشنا شدیم، به بررسی لیستی از برترین کارخانه‌های تولید ورق‌های سیاه در ایران می‌پردازیم. برای خرید این محصولات، می‌توانید از خدمات مشاوره اصفهان آهن بهره ببرید. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید از طریق فرم زیر با اصفهان آهن تماس بگیرید.

جدول مقایسه انواع روش نبشی کشی ساختمان
روش نبشی کشی سازه‌های بتنی سازه‌های فولادی نمای ساختمان قيمت ميلگرد دیوارهای خارجی
روش اجرایی جوش دادن میلگردها به ستون‌ها، مش بندی میلگردها و پر کردن شبکه‌ها با بتن اتصال نبشی‌های عمودی به تیرها و میلگرد ستون‌ها، اتصال با تفنگ میخکوب یا تسمه فولاد جوش دادن نبشی‌های عمودی و افقی به تیرها و ستون‌ها جوش دادن نبشی‌ها به ستون‌ها و اتصال میلگردها به نبشی‌ها
نیاز به پلیت بله خیر بله خیر
انعطاف‌پذیری کم زیاد متوسط متوسط
کیفیت نهایی بالا بالا بالا بالا
میزان هزینه متوسط متوسط بالا متوسط
نکات اجرا و طراحی نبشی کشی ساختمان
اگر کمی با این حوزه آشنایی داشته باشد متوجه خواهید شد که نقشه‌خوانی نبشی کشی ساختمان، نیازمند به آگاهی و اطلاعات از طریقه نقشه‌خوانی که به‌صورت کل نبشی کشی ساختمان را همراه باشد و البته باید در نظر گرفت که ضوابطی هم به همراه خواهد داشت. در جزئیات کلی نقشه‌کشی ساختمان به‌طورمعمول که در نظر گرفته شود قسمتی به نحوه نبشی کشی دیوارهای داخلی و خارجی محسوب می‌شود و البته نما اختصاص هم در بر خواهد داشت. نکاتی که در مطالب زیر شرح داده‌ شده در بیشتر این جزئیات مشترک هستند. معمولاً اتصال نبشی‌ها به ستون و تیرها به‌ وسیله‌ی به نام میلگرد آجدار انجام خواهد شد. باید درانجام نبشی کشی قائم در فواصل یک متری آن شاخک‌هایی که وجود دارد را به‌وسیله‌ی میلگرد آجدار به نبشی جوش داده شود، تا دفع نیروهای که وارده شده به‌وسیله‌ی دیوار، به‌صورت یکدست صورت بگیرد.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.